Specials

Permanent make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel! Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend.
Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Het verloop van een PMU behandeling
Om te beginnen worden vorm en kleur, in overleg met u, bepaald. Hierna wordt, met een potlood, de gekozen vorm voorgetekend. Pas daarna wordt de definitieve PMU (met kleurpigment) aangebracht. Het prachtige resultaat is meteen zichtbaar. De uiteindelijke vorm en kleur zijn na 2 tot 4 weken optimaal, waarna een afrondende behandeling volgt. U heeft nu een perfecte (basis) make-up. De aangebrachte kleur vervaagt door natuurlijke opname en vernieuwing van de huid. Indien u uw PMU wilt onderhouden kunt u na 1 à 3 jaar de kleur laten opfrissen. Hierdoor blijft de kleur van uw PMU mooi.

Wimper extensions

Nieuw in Nederland is deze wimperextensiemethode, waarbij de wimpers haartje voor haartje verlengd worden. Deze methode heeft ongekende mogelijkheden ten aanzien van de lengte en de dikte van de wimpers. De chirurgische lijm zorgt voor een duurzaam effect. In tegenstelling tot de oude methode, waarbij 'plukjes' gebruikt worden, krijg je een natuurlijk en duurzaam effect zonder schadelijk effect op de eigen wimpers. Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot wel 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig!

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling uit te voeren.

Nieuwe set wimper extensions €96,- en opvullen €43,-.
Voor meer informatie kunt u het navragen bij onze specialisten.

Micro-skin-polish

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat de gecertificeerde MedCos Partner ook een geweldig resultaat kan bereiken op een milde en pijnloze manier... Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish!

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

 • Microdermabrasie
 • LowLevel Therapy (Cold Laser) in combinatie met hoogwaardig hyaluronzuur.
 • Polishing the Skin i.c.m. vitaminen, anti-oxidanten en een beschermingsfactor
Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost Ä98,00 inclusief masker. Het resultaat na een kuur van ongeveer zeven behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van een keer per vier weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam!

dehuidzaak.nlBehandeling met de Spot Removal!

Bij het nieuwe apparaat 'spot removal' wordt via een steriele naald hoog frequente wisselstroom in een bloedvaatje in de huid gebracht. Hierdoor ontstaat aan de punt een grote warmte. Dit zorgt ervoor dat de eiwitten in het bloed stollen, waarna het bloedvaatje verschrompeld.

Deze therapie kan worden toegepast bij teleangiëctastieën, couperose, spidernaevi (spinnekopjes) en bloedblaartjes. Het geeft een goed resultaat. Ook de steeltjes van fibroma (steelwratjes) en talgcyste worden met deze methode net boven de huid doorgebrand, waarna een klein korstje ontstaat wat na enige dagen vanzelf van de huid valt.

De behandeling is niet erg pijnlijk, er wordt vooral een lokale warmtesensatie waargenomen. De behandelde plek ziet er na afloop wat rood uit, maar deze roodheid trekt na enkele uren weer weg. 

Deze behandeling is dus voor verschillende problemen geschikt. Hieronder nog even alles op een rij:

• Fibroma
• Teleangiëctastieën (rosacea/ couperose)
• Spider Nevus
• Bloedblaartjes
• Talgcyste
• Ouderdomsvlekjes.


Lavashell massage

Ervaar een diepe ontspanning met deze warmtemassage! Door middel van verwarmde schelpen masseren wij je rug, nek en schouders.

De werking van lava shells:
- Heeft een sterk ontgiftende werking
- Ondersteund de afvoer van afvalstoffen
- Bevordert het spijsvertering proces
- Stimuleert het immuun systeem
- Verhoogd de bloedcirculatie en transport van lymfe
- Maakt de spieren soepel
- Verlicht stress en spanning

dehuidzaak.nl

 


HC3 SKINSHOOTER - mesotherapist zonder naalden

Dit is een modern esthetisch apparaat voor de beste pro-aging resultaten. Het werkt met innovatieve elektroporatie en nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid "schieten" op een nieuwe manier, precies waar ze nodig zijn. Met deze vorm van Mesotherapie is het mogelijk om zonder gebruik te maken van injecties  de huid weer in een optimale conditie te brengen.
dehuidzaak.nl
Zichtbaar worden rimpels minder en er is voor meerdere huidproblemen een behandeltechniek. Door deze speciale techniek is het mogelijk om met essentiële werkstoffen de huidverbetering te stimuleren.

Wat is Mesotherapie?
Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleren.

Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. De huid vitaliseert en krijgt een mooie
uitstraling, wordt compacter en egaler.


BioSurface Peel treatment

Wil je een super boost voor jouw huid? De BioSurface Peel van Dermalogica zorgt ervoor dat je mooie, nieuwe huidcellen eerder tevoorschijn komen. Het resultaat is een mooie, nieuwe, gladde en egale huid.

Wat is een BioSurface Peel van Dermalogica?
Het is de sterkste peeling behandeling van Dermalogica en wordt aangebracht in 4 stappen. De 4 stappen bestaan uit voorbereiden, verzachten, daadwerkelijke peeling en de neutralisatie.

Wat doet de BioSurface Peel van Dermalogica?
Op dit moment zijn peelingen zeer populair. Peelingen stimuleren de celdeling en kunnen de kwaliteit, textuur en kleur van de huid verbeteren als ze op de juiste wijze worden toegepast. De BioSurface Peel is een geheel nieuwe methode van peelen omdat de huid dehuidzaak.nlniet onnodig wordt beschadigd. Hierdoor krijg je wel de voordelen van een peeling maar niet de nadelen zoals een sterke vervelling enz.

Voordelen voor  jouw huid met de BioSurface Peel

 • De huid zal gladder en zachter gaan aanvoelen
 • Geeft een verbetering van de huidstructuur
 • Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
 • Helpt acne te verminderen
 • Vermindert onzuiverheden
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Maakt de huidskleur egaler en frisser
 • Oppervlakkige pigmentvlekken vervagen
 • Beschadiging door de zon wordt aangepakt
 • Huidveroudering wordt aangepakt
Nieuw bij de Huidzaak! Permanent make-up

Permanent make-up is de manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden.

Bel met de Huidzaak voor een prijsopgave.
Facebook
Bezoek ook onze Facebook pagina voor nieuws en aanbiedingen!