Producten voor elk type huid
Producten

Dermalogica

Voor optimale gezondheid van de huid

Sinds jaren hebben de formules van Dermalogica geleid tot nieuwe normen voor productpresentaties. Door uitsluitend de best beschikbare ingrediënten te gebruiken, zijn alle producten niet-comedogeen en bevatten geen verstoppend mineraalolie of lanoline, geen irriterende kunstmatige kleur- of geurstoffen en geen uitdrogende S.D. alcohol of formaldehyde.


Ontwikkeld met het milieu in gedachten, verzekeren we ook dat alle ingrediënten uit eco-veilige bronnen komen en verpakt zijn in recyclebaar materiaal. Altijd diervriendelijk, want er wordt niet getest op dieren.

T.LeClerc

Welkom in de wereld van T.LeClerc, het franse merk welke al sinds 1881 bestaat. Dé missie van TLeClerc make-up is het onthullen en behouden van de schoonheid van de vrouw. Dankzij dit kenmerk van T.LeClerc word het merk al vele jaren gebruikt door visagistes, bnn-ers , modellen en internationale beroemdheden, denk aan Marilyn Monroe, altijd een groot fan geweest!

Voor de producten geldt: Niet op dieren getest, langdurige houdbaarheid, hypoallergeen, comfortabel gevoel, prachtige uitstraling, goed doordacht kleurenprogramma voor alle leeftijden en 100% parabeen vrij.


Dr. Eckstein

Uw individuele verzorgingssysteem

Op basis van de vanuit de kosmetologie ontdekte en door research verkregen wetenschappelijke kennis heeft Dr. R.A. Eckstein zijn kosmetica systemen opgebouwd en zodanig aangepast, dat deze aan alle eisen voldoen. Als uw huid normaal, ouderwordend, gevoelig, droog of vet is of grove poriën heeft, dan wel gecombineerd onrein, met doelgerichte preparaten zal de Dr. R.A. Eckstein cosmetica voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype zorgdragen.

Dr. Eckstein cosmetica is alleen verkrijgbaar bij uw schoonheidsspecialiste. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Pupa


Een zonnig, fris, origineel en kleurrijk merk.

Het bedrijf, dat gevestigd is aan de rand van Milaan, Italie, is 30 jaar geleden opgericht en heeft zich direct uniek gemaakt met creativiteit, innovatie, ontwerp en kleur.
De verkoop is begonnen met beauty kits, welke nog steeds erg geliefd zijn door vrouwen over de hele wereld. Het idee achter deze kits was om emotioneel te communiceren via kleuren en make-up.

En zo, met de rode kleur als handelskenmerk, een symbool van passie en vitaliteit, heeft Pupa veel bekendheid verworden over de wereld.

Tegenwoordig biedt Pupa meer dan alleen Beauty kits aan.
Een volledige lijn van make-up, bad producten met onweerstaanbare geuren, een sun care lijn en diverse geuren maken nu deel uit van het aanbod.

Silc-skin gelpad

Wordt u ‘s ochtends wakker met rimpels op uw borst en decolleté? SilcSkin is een medisch verantwoord zelfklevend gelpad wat op de borst gedragen word tijdens het slapen of uitrusten. Gebruikmakend van een ultra-licht gelpad, kan SilcSkin u de rimpelvrije borst/decolleté teruggeven die u eens had door te voorkomen dat bestaande lijnen dieper worden of dat er nieuwe ontstaan wanneer u op uw zij slaapt. Voor meer informatie kijk op www.silcskin.nl
Nieuw bij de Huidzaak! Permanent make-up

Permanent make-up is de manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden.

Bel met de Huidzaak voor een prijsopgave.
Facebook
Bezoek ook onze Facebook pagina voor nieuws en aanbiedingen!